Hallo! Wij zijn Küchenoutlet en leveren topkwaliteit keukens voor aantrekkelijke outlet-prijzen. Onze keukens komen rechtstreeks uit Duitsland. Ben je op zoek naar een voordelige kwaliteitskeuken? Dan slaag je gegarandeerd bij Küchenoutlet.
In onze keuken outlet zijn diverse keukenopstellingen te bewonderen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een rechte keukenopstelling of liever een hoekkeuken? Of is er ruimte voor een kookeiland? Laat ons je wensen weten en wij denken met je mee.

Küchenoutlet volgt de trends op de voet. In onze prachtige showroom staan diverse keukens opgesteld.  Een greep uit ons aanbod: strak vormgegeven greeploze keukens, eigentijdse moderne keukens, tijdloze designkeukens met bijvoorbeeld hoogglans fronten en sfeervolle landelijke keukens.

De kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer van je nieuwe keuken.  Ga je voor modern zwart of wordt de basis een houtstructuur? Of toch liever tijdloos wit met bijzondere accenten? Wellicht wil je een echte blikvanger in huis, zoals een felrode keuken? De keuze is aan jou!

Het Küchenoutlet concept

Bij Küchenoutlet kun je terecht voor een mooie Duitse keuken met een perfecte balans in kwaliteit en prijs!

En het mooie is: daarvoor hoef je niet meer naar Duitsland te rijden. Onze keukenoutlet is namelijk gevestigd in de gemeente Veenendaal, centraal gelegen in het midden van het land. En zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de autowegen A12 – en A15.

Direct de Duitse prijs

De aanschaf van een keuken vergt tijd en aandacht! Het is immers een serieuze aankoop voor de lange termijn. Daarom bij Küchenoutlet  geen agressieve verkoopmethodes. Wij hanteren namelijk eerlijke bodemprijzen voor een keuken op maat.

En dat we goedkoop zijn, zie je zo in de offerte. Onze keukens zijn zelfs goedkoper dan Ikea.

Kunnen wij je droomkeuken realiseren? Dan volgt op korte termijn een offerte en kunnen afspraken gemaakt worden wat betreft levering en eventuele aanvullende werkzaamheden.

En je adviesgesprek? Je afspraak in onze showroom is altijd vrijblijvend – Pushen kennen we niet.

Natuurlijk willen we graag dat je slaagt bij Küchenoutlet. Maar nog belangrijker: een tevreden klant!

Keukenapparatuur

Onze keukens worden geleverd met de gewenste apparatuur. Bij een topkwaliteit keuken hoort natuurlijk ook keukenapparatuur van gerenommeerde A-merken.

De keukens van Küchenoutlet kunnen uitgerust worden met de volgende Top A- merken: Siemens, Bosch, Atag, Pelgrim, Etna, V-Zug en Hanant. Wil je een ander merk? Ook dat kunnen we regelen.

Garantie

Küchenoutlet staat garant voor het leveren van Duitse kwaliteit.

Daarom krijg je maar liefst 10 jaar garantie op onze keukenmeubelen!

Magazine?

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden. Vraag daarom snel ons magazine aan. Gelijk via e-mail, want wachten op de post duurt zo lang.NAAR MAGAZINE

Contact?

Wellicht zit je nog in de oriëntatiefase. Het kan ook zijn dat je al duidelijk voor ogen hebt wat je wensen zijn op het gebied van sfeer, styling en opstelling. Ons enthousiaste verkoopteam helpt je graag verder.

Vrijblijvend onze keuken outlet bezoeken? Natuurlijk! Toch liever al direct een afspraak met een verkoopadviseur op een door jou gewenste dag en tijdstip? Je bent van harte welkom!