Hallo! Wij zijn Küchenoutlet. Onze Duitse inflatiekeukens zijn er speciaal voor jou. En ze komen rechtstreeks uit de Duitse fabrieken. Zoek je een goedkope kwaliteitskeuken? Dan slaag je gegarandeerd bij Küchenoutlet.

Küchenoutlet heeft keukens in allerlei soorten en maten. Dat heb je waarschijnlijk al gezien op de website. Maar we hebben ze ook in verschillende kleuren. Die kleuren of combinaties bepalen de sfeer van je nieuwe keuken. Ga je voor chique zwart, tijdloos wit, of wil je iets bijzonders, zoals een vuurrode keuken? Alles kan.

Natuurlijk is alles afgestemd op de nieuwste trends. Zo vind je in onze enorme collectie ook greeploze keukens, moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

Hoe dan ook, 96% slaagt bij ons. Laat je vrijblijvend adviseren door onze keukenadviseurs.

Het Küchenoutlet concept

Bij Küchenoutlet kun je terecht voor een goedkope Duitse keuken. Hierdoor hoef je de keuken niet meer uit te stellen tot na de recessie. Ook hoef je geen geld meer te verdoen aan keukenrenovatie. Ondanks de inflatie en prijsstijgingen blijven we deze keukens eng voordelig aanbieden.

En het mooiste… je hoeft niet meer naar Duitsland. We zitten precies midden in het land, in Veenendaal.

Direct de Duitse prijs

Dus geen onzin prijzen meer betalen. Bij ons hoef je niet te onderhandelen. Je krijgt gewoon direct de laagste prijs.

Naast de prijs, krijg je ook een prachtig 3D ontwerp mee.

En dan nog iets.

Wij gebruiken nooit pressie. Een keuken kopen is helemaal vrijblijvend.

Graag zien we je dan ook bij ons in de showroom, voor een goed advies op maat.

Keukenapparatuur

Bij Topkwaliteit keukens hoort ook A-merk keukenapparatuur. Daarom werken we met de volgende merken:

Siemens, Bosch, Atag, Pelgrim, Etna, V-Zug en Hanant. Wil je een ander merk? Ook dat kunnen we regelen.

Garantie

We verwachten geen problemen, zo goed kennen we onze keukens. De meeste problemen doen zich voor in het 1e jaar van de nieuwe keuken. Daarom krijg je standaard op de keukenmeubelen 5 jaar garantie.

Meer zien van wat Küchenoutlet te bieden heeft? Vraag snel ons magazine aan! Gelijk via e-mail, want wachten op de post duurt zo lang.

 

NAAR MAGAZINE