De zwarte keuken met hout

De zwarte keuken met hout

De zwarte keuken met hout? Op zoek naar een nieuwe keuken waar je de komende 25 a 30 jaar met veel plezier gebruik van kunt maken? Dan overweeg je wellicht een mooie zwarte keuken met hout. Dit type keuken is in allerlei stijlen samen te stellen, waardoor het door steeds meer woningeigenaren geliefd wordt. Benieuwd of de zwarte keukens iets voor jou zijn en uit welke zwarte houten keukens je kunt kiezen? Wij vertellen je meer!

Waarom keuken hout met zwart?

Zwart en hout vormen de perfecte combinatie voor de keuken. De kleur zwart straalt klasse en exclusiviteit uit. De zwarte keuken is modern, krachtig en heeft iets mysterieus. Hout is knus, warm en natuurlijk. Door zwart en hout te combineren, krijg je een luxueuze zwarte keuken die tegelijkertijd veel gezelligheid uitstraalt.

Nog een reden dat donkere keukens met hout een goed idee zijn, is dat er heel veel mee mogelijk is. Of je nu fan bent van de industriële trendy, moderne of landelijke stijl, met een hout en zwarte keuken kun je alle kanten op!

De stijl van de zwarte keuken

Kies jij voor krachtig en robuust of kook je liever in een moderne keuken met een strakke uitstraling?

Creëer je eigen zwarte keuken.

Voor de industriële look kiest men meestal voor een mat zwarte keuken. De mat zwarte keuken is vrij neutraal, waardoor je mooie blikvangers aan de keuken kunt toevoegen, zoals een lange, houten eettafel en grote industriële lampen. In de strakke keuken is hoogglans juist weer heel erg welkom.

Een zwarte hoogglans keuken die met houten elementen gecombineerd wordt, zal perfect passen bij je moderne interieurstijl. Hoogglans elementen geven je keuken een zeer exclusieve uitstraling, zeker als je voor een greeploze keuken gaat. Het voordeel van hoogglans zwarte keukenkastjes is dat het het licht weerkaatst, waardoor de keuken minder donker is.

Wil je graag een landelijke zwarte houten keuken? Voeg dan authentieke details toe, zoals sierlijke handvatten voor de keukendeurtjes of een vrijstaand fornuis.

Kleurencombinaties voor de houten zwarte keukens

Houten en zwarte elementenHet voordeel van de hout en matte of hoogglans zwarte keuken is dat het gemakkelijk met andere materialen en kleuren te combineren is.

Welke combinaties je kiest, is afhankelijk van de stijl die je prefereert.

Zwart met wit – een zwart met witte keuken is opvallend dankzij zijn contrast. Een zwarte keukenkast van hout en een wit marmer blad zorgen voor een unieke uitstraling. Of ga voor witte houten kastjes met een mat zwart blad.

Een zwart met witte keuken is perfect voor diegenen die graag een moderne keuken willen creëren.

Toch kan een landelijke keuken ook prima in zwart en wit uitgevoerd worden. Met de juiste ornamenten en details krijg je een prachtige, sfeervolle ruimte.

Zwart met grijs – ben je op zoek naar donkere kleuren voor een minder sterk contrast in de zwarte keuken? Overweeg dan een grijs met zwarte houten keuken. Het resultaat is een stoere, donkere keuken. Het is de perfecte combinatie voor onder andere de industriële keuken. Ook een moderne zwart met grijze keuken is mooi. Greeploze, glanzende keukenkastjes met een houten blad erbovenop dat staat goed in iedere ruimte!

Houten en zwarte elementen in de keuken

Welke elementen wil je hebben in de zwarte keuken? Je kunt voor een mooi, zwart keukenblad gaan in een materiaal naar keuze. Denk aan een keukenblad van graniet. Het is perfect voor de landelijke zwarte keuken.

Het zwarte marmeren aanrecht is juist ideaal voor de strakke keuken. Heb je een ruime keuken? Overweeg een zwart kookeiland! Op zoek naar een uniek element? Denk aan een zwarte kraan, eventueel met een zwarte spoelbak. Het zal zeker een blikvanger zijn. Of wat dacht je van een zwarte achterwand?

Welke houten elementen wil je in de zwarte keuken? Je kunt voor een houten keukenblad, een houten achterwand of houten keukenkastjes gaan. Uiteraard zijn houten wandplanken ook een prachtige toevoeging aan de zwarte houten keuken.

Kom langs en laat je inspireren!

Comments are closed.